Finasterid - løsningen for hårtap

Hvis du vil kjøpe finasterid for å bekjempe hårtapet ditt,
så har du kommet til rett sted!

Kjøp finasterid

Sammenlikning av Finasterid-tabletter

Det store farmasøytiske selskapet Merck Sharp & Dohme mottok patent på Propecia finasterid 1mg tabletter. Tidligere hadde de allerede mottatt patentet for Proscar finasterid 5mg tabletter. Interessant nok, har patentene for begge merkenavnene gått ut i oktober 2014, noe som gir andre farmasøytiske produsenter muligheten til å utvikle generisk finasterid.

Hva er generisk finasterid? Det er identisk til Propecia og Proscar, men markedsført med sitt kjemiske navn i stedet for et merkenavn og uten noen annonsering.

Det er i dag flere populære vestlige farmasøytiske selskaper som produserer finasterid for det svenske, danske, norske og finske markedet. Accord, Sandoz, Teva, Actavis, Ratiopharm, Gefina og Orion. Prisen deres er omtrent 10 prosent lavere enn Merck sine Propecia og Proscar-tabletter. Men det finnes også tilsvarende farmasøytiske selskaper i andre deler av verden som produserer tabletter, som CIPLA og Dr. Reddy's Laboratories. Prisen deres er nesten 50 til 75 prosent billigere. Et bredt utvalg av generiske tilbys på internett, men de mangler et sterkt farmasøytisk selskap bak dem, hvis noe informasjon om kilden blir oppgitt i det hele tatt.

Generisk finasterid i en 5mg dose, det vil si Proscar, er bredere tilgjengelig enn tabletter i 1mg dose, men deres offisielle behandling er for forstørret prostata (BHP), og ikke androgen alopecia (AGA). Uansett velger mange som lider av hårtap å kjøpe finasterid 5mg tabletter for å spare penger. Veldig populære merker er Fincar og Finast.

Dette gir menn som vil kjøpe finasterid store valgmuligheter som er tilgjengelige for dem. Bør du holde deg til Propecia? Fordelen er påliteligheten da det er det offisielle finasterid-produktet som er godkjent av FDA (i USA) til å behandle mannlig hårtap. Ulempen er igjen kostnaden. I stedet kan du velge 1mg generisk finasterid som er billigere og har fordelen av at det er klart til bruk. Sist, men ikke minst, kan du velge å kjøpe Proscar eller generisk 5mg finasterid-tabletter og skjære dem i fem biter for å få tilnærmet den påkrevde dosen. Proscar er pålitelig men dyrere enn gererisk finasterid. Uansett er begge en glimrende måte å spare på som tiltrekker mange som lider av hår-tap til å kjøpe generisk Proscar og dosere dem riktig.

Enten du bestemmer deg for å kjøpe Propecia, Proscar eller en generisk variant, så vil effekten, og også bi-effektene, være de samme. Før du kjøper finasterid-produktet for å bekjempe hårtapet ditt, så vær sikker på at du er klar over de mulige bi-effektene.

Sammenlikning av Finasterid-tabletter
Propecia 100 (=basis-verdi)
Generisk 1mg 51 Dobbelt så billig som Propecia
Proscar 34 Mer enn 5 ganger billigere enn Propecia
Generisk 5mg 24 Nesten 15 ganger billigere enn Propecia

Merk: Proscar og generisk 5mg finasterid-tabletter er delt i 5 biter og vil derfor vare i 50 dager. Det er gjort en korreksjon for dette.

Overfornevnte sammenlikning er basert på et typisk scenario for de skandinaviske landene: Danmark, Sverige og Norge. Basis-verdiene er beregnet i henhold til markedsprisene i de landene hvor Propecia og Proscar må kjøpes på resept og de generiske variantene bare kan kjøpes online via alternative butikker. Generisk finasterid fra vestlige merker som nevnes ovenfor inkluderes ikke fordi kost-besparelses-aspektet er veldig lite. I tillegg så er disse kun tilgjengelige som et substitutt for Propecia og Proscar gjennom en doktor eller et sykehus.

De 3 beste hår-taps-tablettene

Det er mange måter å lage en topp 3 for anti-hårtap-tabletter. Du kan se på vurderinger fra kunder som inkluderer tilbakemeldinger på resultater og bi-effekter. Eller vi kan rangere dem i forhold til årlig omsetning. Hvis vi antar at alle finasterid-tabletter som kommer fra en verifisert farmasøytisk kilde har tilsvarende effekt, da er det passende å se på sistnevnte.

  1. Propecia
  2. Generisk finasterid
  3. Proscar

Propecia selges mest siden det var det første finasterid-produktet på markedet som behandling for mannlig skallethet. De har kunnet bygge opp store salgs-nettverk med hårklinikker og doktorer. Hvis en mann går til en hårklinikk vil han i de fleste tilfeller få foreskrevet Propecia. På andreplass kommer kategorien med generisk finasterid som inneholder både 1mg og 5mg tabletter fra et utvalg av etablerte farmasøytiske selskaper som CIPLA og Dr. Reddy's Laboratories. Siden patentet på Propecia gikk ut begynte mange doktorer å skrive ut resepter på generiske versjoner. På sisteplass er Proscar. Dette er ikke så rart da disse tablettene ikke er ment for behandling av mannlig hårtap, og de blir derfor ikke foreskrevet av doktorer til dem som lider av hårtap. Hvis vi inkluderer alle finasterid-tabletter som selges i online-butikker, så er det meget mulig at generisk finasterid overgår Propecia. Beklageligvis selger de fleste av disse butikkene finasterid som produseres i en uoffisiell lab og som dermed kan være en risiko for helsen din. Dette fordi du må ta omtrent 1mg finasterid per dag i all fremtid. Vær sikker på at du kjøper finasterid fra en pålitelig online-butikk!

Stoppe hårtap? Kjøp vår farmaseutiske finasterid her!

Kjøp finasterid