Finasterid - løsningen for hårtap

Hvis du vil kjøpe finasterid for å bekjempe hårtapet ditt,
så har du kommet til rett sted!

Kjøp finasterid

Finasterid-tabletter og vanlig skallethet hos menn

Dette nettstedet handler om mannlig hårtap hos menn og hvordan det kan unngås. Denne typen hårtap er ansvarlig for mesteparten av menn som blir skallet og kalles også Androgen Alopeci (AGA). Minst 80 prosent av alle menn opplever hårtap som er relatert til AGA selv om alderen når det inntreffer varierer mellom menn. I henhold til National Health Service i England (NHS-valg):

Mannlig skallethet er den mest vanlige formen for hårtap som påvirker omtrent halvparten av alle menn innen de er 50 år gamle. Det starter vanligvis sent i 20-årene eller tidlig i tretti-årene, og de fleste menn har en grad av hårtap innen sent i tretti-årene.

Det finnes kun en type hårtabletter som beviselig er effektive i behandlingen av mannlig hårtap. Den aktive ingrediensen er i disse hårtap-tablettene kalles finasterid.

Hva betyr finasterid?

Finasterid refererer til et legemiddel som brukes i behandlingen for menn som har problemer med urinveien deres. Disse mennene trenger å urinere ofte og har vanskeligheter med å nå frem til toalettet. Dette forårsakes av en forstørret prostata på grunn av en ubalanse mellom testosteron og dihydrotestosteron i den mannlige kroppen. Mannlig hårtap forårsakes også av en ubalanse mellom testosteron og dihydrotestosteron. Men dette betyr ikke at menn som lider av hårtap også har problemer med urinveien deres. Bruk av finasterid-tabletter kan korrigere denne ubalansen og stimulere vekst på hodebunnen og forhindre videre hårtap hos mange menn.

Historien til fainasterid

I 1970-årene reiste en forsker ved University in New York til en liten landsby i den dominikanske republikk etter rapporter om unge jenter som endret seg til unge gutter. Man fant ut at disse rapportene var sanne, og etter omfattende forskning ble det konkludert at de blir født som gutter men utvikler ikke mannlige karakteristikker fordi de mangler ensymet som kalles 5-alpha-reduktase. Mannlige karakteristikker utvikles på grunn av det mannlige hormonet testosteron og det mer potente dihydrotestosteron. Testosteron produseres i testiklene og i noen deler av kroppen hvor 5-alpha-reduktase-ensymet finnes, vil det bli endret til dihydrotestosteron. Det farmasøytiske selskapet MSD brukte så denne kunnskapen for å produsere finasterid som bremser ned dette ensymet slik at mindre dihydrotestosteron produseres hos friske menn som lider av en forstørret prostata. Straks deres dihydrotestosteron-nivåer er blitt redusert, så vil prostataen krympe og lette på symptomene. Dette legemiddelet introduserte de på markedet under merkenavnet som ble kalt Proscar. Det ble så oppdaget at finasterid setter i gang hårvekst på hårbunnen og forhindrer videre håravfall. Etter videre forskning konkluderte de med at en mye lavere dose med finasterid var nødvendig (i forhold til Proscar) for å være effektiv mot mannlig håravfall. Resultatet av dette var at MSD introduserte et annet finasterid-legemiddel på markedet spesifikt for androgen alopecia, kalt Propecia.

Hvordan virker finasterid?

Ensymet som er ansvarlig for forvandlingen av testosteron til dihydrotestosteron finnes i hårbunnen. Mer spesifikt i olje-kjertlene i hårsekkene. Dihydrotestosteronet forårsaker at hårsekkene krymper som så forårsaker hårtap hos menn. Når menn tar finasterid-tabletter, så vil de blokkere ensymet og resultatet av det er at mengden dihydrotestosteron som finnes i hårsekkene reduseres.. Hårsekkene kan så regenerere seg selv; hårtap stoppes og hårvekst forekommer.

Hvorfor skal jeg bruke finasterid?

Vanlig skallethet hos menn har ofte negative effekter på selv-bildet. Den konstante bevisstheten om å ha mindre hår på hodet kan gjøre at de mangler selvsikkerhet og er usikre i sine handlinger. Tenk på hendelser som foregår på jobb eller skole og i forhold. Totalt sett, er menn som opplever skallethet ikke lykkelige i livet. En ung mann vil ha større vanskeligheter med å håndtere hårtap enn eldre menn, derfor bør de starte med å ta finasterid med en gang og unngå negative utsikter i livet. Med en positiv selvoppfattelse i livet er det enklere og suksess i kjærlighet, økonomi og utseende kan oppnås. Hvis hårtap ikke påvirker personen negativt, så trenger de ikke ta finasterid.

Når kan jeg bruke finasterid?

Hvis du legger merke til at håret blir tynnere foran på hodet eller på toppen. En tilbaketrekkende hårlinje er også en god indikator på at du mister hår. Androgen alopeci følger et typisk mønster som gjør det enkelt å avgjøre om hårtapet skyldes denne genetiske tilstanden. Ved å bruke 'Nordwood-Hamilton-målet for mannlig skallethet' så er det mulig å bestemme nåværende stadium på hårtapet. Norwood-Hamilton-målet deler utviklingen av hårtapet inn i syv kategorier.

Norwood-Hamilton skala med de syv faser av mannlig hårtap

Norwood-Hamilton-mål for mannlig skallethet

I fase I er det ingen tegn til hårtap og derfor er det ingen grunn til å bruke finasterid. I fasene II, III og IV vil bruken av finasterid ha den mest synlige effekten. De tynnende områdene ved tinningene og på toppen av hodet inneholder fortsatt aktive hårsekker, selv om du ikke kan se dette med det blotte øye. Men en gang du begynner å ta finasterid på daglig basis, så reduseres nivåene av DHT i oljekjertlene i hårsekkene og hårsekkene får muligheten til å regenerere seg selv. Resultatet er at hår vokser tilbake i disse skallede områdene. I fase V, VI og VII vil majoriteten av de skallede områdene ikke ha aktive hårsekker lenger, og derfor må mindre vekst forventes. Men, ved å starte med finasterid kan du stoppe hårtapet helt. Konklusjonen er at hvis du opplever hårtap relatert til androgen alopeci, så bør du kjøpe finasterid så snart som mulig for å dra nytte av de aktive hårsekkene som fortsatt er til stede i hodebunnen din. På denne måten kan du oppnå den beste mulige hårveksten før det er for sent.

Stoppe hårtap? Kjøp vår farmaseutiske finasterid her!

Kjøp finasterid