Finasterid - løsningen for hårtap

Hvis du vil kjøpe finasterid for å bekjempe hårtapet ditt,
så har du kommet til rett sted!

Kjøp finasterid

Alternativer til finasterid

Finasterid er det eneste legemiddelet som er godkjent av FDA som behandling for androgen alopeci. Men det finnes noen alternativer som muligens ikke er like effektive, men som også kan hjelpe deg å bedre ditt selv-bilde.

Skallet kan være attraktivt

Dette er den enkleste løsningen, men også for mange menn den vanskeligste. Bare aksepter det faktum at du blir skallet og at du vil miste håret med tiden. Om dette er en mulig løsning avhenger av individet. Noen menn har ingen store utfordringer med å bli skallet og viser selvsikkerhet og positivitet som fortsatt kan gjøre dem attraktive for andre, I tillegg til utstråling, kan også ansiktstrekk og utseende spille en tilleggsrolle. Generelt passer maskuline trekk godt sammen med et skallet hode. Tenk på kraftige øyebryn, med en firkantet kjake og en nese av middels størrelse. Det samme gjelder for kroppstypen. Et skallet hode passer best med en veltrent og sterk kropp i stedet for overvektig eller veldig tynn. Siste men ikke minst, personlig pleie. Det sier seg selv. De fleste menn passer ikke inn i denne kategorien, og derfor kan en annen løsning være mer passende når man lider av hårtap.

Gre for å dekke

Den raskeste og minst krevende løsningen er å dekke over skallede flekker på hodet ditt ved å gre hår over det skallede området for dermed å dekke det. De fleste unge menn som opplever hårtap vil oppleve en tilbaketrukken hårlinje og mindre tetthet i toppunktet. Den mest vanlige tingen å gjøre å la håret være lenger på toppen for å dekke det tynnere håret på toppunktet og gre et hårskill på midten foran så håret faller over de skallede tinningene. Det ser fortsatt naturlig ut og er akseptert av de fleste. Med andre ord vil ikke andre se på dette som et desperat forsøk for å dekke din skallethet. Men, etter hvert som tiden går så vil de tynnende områdene bli større og skallede områder dukker opp. På dette tidspunktet vil du måtte gre hår fra siden og over toppen av hodet. Denne metoden har vært populær i mange tiår, og mange menn velger denne metoden, inkludert kjente politikere, idrettsutøvere og kjendiser. Uansett vil andre synes dette ser rart ut. Hvis du har muligheten, så bør du unngå denne situasjonen. Ikke vent for lenge med å begynne å ta finasterid på daglig basis for å unngå videre hårtap som fører til denne typiske mannlige skalletheten.

Vitaminer

Selv om det ikke er en konkret kur for mannlig skallethet, Så vil det være en fordel for håret ditt om du har en sunn diett med balanserte vitamin-mengder; Det gjør at håret ditt ser blankt og sunt ut. Vitaminer som har bevist å forbedre tilstanden til hårbunnen er vitamin C og B. De forhindrer at håret blir tørt å slites. Andre vitaminer som fremmer sunt hår, er E og A, som også er antioksidanter. De gjør immunsystemet sterkere, forbedrer blodsirkulasjonen og støtter produksjonen av sebum som er en olje som skilles ut i hårbunnen for å beskytte huden og håret fra eksterne faktorer som klima og vær.

Hår-pudre

Et annet alternativ til finasterid som kan være en fordel hvis du er på et tidlig stadie av hårtap, er bruk av hår-pudre. Det vil gjøre at håret ditt ser tykkere ut og gir det mer volum, samtidig som det også forbedrer tekstur. Å tilføre fylde-pudder i håret gjør også at du kan style håret lettere. Men, hvis du mister hår, så forhindrer ikke denne metoden at du blir skallet. Den vil ikke forhindre hårtap og skape ny vekst som finasterid gjør.

Hår transplantasjon

Hvis håret ditt er i en fase hvor mange hår-sekker på skallede områder er døde og fremvekst av hår med finsaterid ikke lenger er mulig, så kan du begynne å tenke på kirurgiske inngrep. Selv om ikke mange teknologiske nyvinninger har skjedd, som hårkloning så har hårklinikkene blitt ganske gode på å får håret ditt tilbake til et naturlig utseende. Dessverre er det veldig dyrt. Prisen avhenger av hvor mange grafts du trenger og om du velger å bruke FUE eller FUT-teknikken. FUT-teknikken er den eldste og innebærer at man kirurgisk fjerner en stripe med hud fra hårbunnen slik at hår-sekker kan fjernes og transplanteres til dine skallede områder. Det er mer effektivt og passer derfor hvis et større skallet område skal repareres. Med FUE-metoden fjerner de hår-sekkene direkte fra hårbunnen din, noe som er mindre omfattende fra pasientens synspunkt. Det tar lenger tid å samle hår-sekkene og den er derfor mer passende for mindre sesjoner.

Det anbefales at du unngår å nå en fase av mannlig skallethet med store skallede områder som ikke lenger inneholder aktive hår-sekker. Hvis du begynner med finasterid i tide, så kan du få tilbake mesteparten av håret ditt og glemme noen av disse ganske uheldige alternative løsningene. En behandling med finasterid vil være meget effektiv, men vær oppmerksom på at noen menn opplever bi-effekter som overskygger fordelene. Om du bestemmer deg for å kjøpe finasterid, vil det være en fordel å spise sunt og trene, og helst ikke røyke og å modere alkoholinntaket, i tillegg til å unngå stress for å få håret til å se sunt ut og for å høste alle fordelene fra en finasterid-behandling.

Stoppe hårtap? Kjøp vår farmaseutiske finasterid her!

Kjøp finasterid